Met de Touzani Foundation wordt de maatschappelijke visie van Soufiane Touzani gerealiseerd: "Als kinderen kunnen ontsporen, kunnen ze ook sporen." Wij staan voor het recht van alle kinderen om zich te kunnen ontwikkelen, om zelfvertrouwen op te bouwen en kansen in het leven te grijpen.

De Touzani School is het project waar onze visie ten uitvoer wordt gebracht. Op de Touzani School hebben we één regel. Je moet CHILL zijn. We voetballen met meisjes en jongens 7 t/m 18 jaar in Rotterdam-Zuid. Natuurlijk zijn we actief op Social Media. Naast voetballen hebben we een YouTube kanaal dat inmiddels al 1.000.000 keer is bekeken. En zijn we aanwezig op Instagram en Facebook.

Samen voetballen en leren jezelf presenteren, dat zijn de twee belangrijkste dingen die we doen. En waar we veel plezier mee hebben. Ieder jaar doen we de Pro League (schieten, dribbelen en hooghouden). Ook organiseren we toernooien zoals de FATIH CUP, de DOORZETTERS BOKAAL en het toernooi om de EEUWIGE ROEM. Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Soufiane Touzani komt graag met u in contact. Word partner van de Touzani Foundation!