Touzani FC - Logo

Talenten

LOS BARRENDEROS is de naam van ons straatvoetbalteam. Onder leiding van Soufiane Touzani gaan zij wekelijks op avontuur op het Youtubekanaal TouzaniTV. Natuurlijk zijn zij ook te boeken voor shows, clinics, filmpjes, commercials enzovoort.

ACHIE

Achie is een meester van de straat. Wereldwijd wordt hij gevreesd voor zijn explosieve panna voetbal skills. Het geven van een panna is voor hem net zo makkelijk als glijden op ijs. Met een flinke dosis humor en vlijmscherpe skills is deze entertainer de perfecte ingrediënt voor uw evenement. Achie is een panna voetballer. En hij geeft motiverende panna voetbal clinics!

AYOUB

Ayoub is een piepjonge en zeer getalenteerde voetballer. Als jongste pupil van de familie Boukhari, zijn de voetbal skills hem met de paplepel ingegoten. Zijn beruchte sleep heeft menigeen nekpijn bezorgd. Als kind viel hij al op door zijn explosieve en ver ontwikkelde voetbal skills. Nu heeft hij zich ontpopt tot een volwassen entertainer. Met zijn flow, snelheid en kracht zorgt hij voor een meeslepende show die het publiek nooit meer zal vergeten!

CHAIMA

Nieuw in de straatvoetbal scene, maar des te gretiger is Chaima om het publiek te vermaken met weergaloze panna voetbal skills. De tegenstander wordt geadviseerd om GPS in te schakelen. Want Chaima stuurt ze het bos in voor een lange zoektocht naar de bal! Deze dame geeft panna voetbal een nieuwe betekenis met haar vliegensvlugge voetbal skills. Wie durft?

RANDALL

Randall is de creatieve straatvoetbal koning. Zijn baanbrekende trucs zijn werelwijd bekend geworden. Met zijn signature move ´The Ankle Breaker´ heeft hij veel tegenstanders een marathon laten lopen. En nog steeds vragen zij zich af waar de bal is. Deze panna voetballer is een panna fabriek. Geef hem een bal en er rolt een panna uit. Hij vindt het ook heel leuk om zijn voetbal skills door te geven aan het publiek. Dus maak hem gerust wakker voor een voetbal clinic en een panna voetbal show.

RANDY

Randy Koetsier is de perfectefFreestyle voetballer om op uw evenement te hebben. Rauw, hard, sierlijk en bomvol humor in zijn interactie met het publiek. De cocktail die hij serveert zorgt voor een complete freestyle voetbal beleving. Randy is een echte showman die niet snel vergeten zal worden na zijn freestyle voetbal Show. Hij is de perfecte presentator/host, freestyle voetballer & panna voetballer die ook nog eens spectaculaire voetbal clinics verzorgt.

REGINIO

Reginio speelt in de eredivisie van het Nederlands zaalvoetbal. Een geweldige voetballer die vooral bekend staat om zijn shuffle langs de lijn. Dat is niet het enige. Hij is ook eens personal lachspier trainer. Zoals het grote publiek dit al heeft gezien bij de vlogs op TouzaniTV. En het enige waar deze straatvoetballer geen grappen over maakt, zijn de voetbal skills. Het bewijs is in de filmpjes te vinden!

SOUFIANE TOUZANI

Soufiane Touzani is DE wereldbekende freestyle voetbal pionier. Als grondlegger van de sport is hij de eerste die de bekende voetbal trucjes uitvoerde, waardoor freestyle voetbal een Internationaal fenomeen werd. Daarnaast wordt hij wereldwijd gezien als de ‘King of Nutmegs’ oftewel Koning van de panna. Grote profvoetballers hebben dit inmiddels ook mogen ondervinden. Aubameyang, Aguero, Balotelli, Henry, Ronaldinho en nog veel meer kijken vol verbazing naar deze straatvoetbal icoon van wereldklasse. Momenteel is hij vooral bekend van zijn TV programma Tiki Taka Touzani op RTL7 en zijn Youtubekanaal TouzaniTV. Touzani wordt vaak gevraagd als presentator en motivational speaker. Uiteraard ook met zijn shows als freestyle voetballer & panna voetballer.